Новата седмица няма да е безоблачна: Денят ще започне с минимални

...
Новата седмица няма да е безоблачна: Денят ще започне с минимални
Коментари Харесай

Новата седмица ще започне и ще завърши с валежи от дъжд, очакват се градушки

Новата седмица няма да е безоблачна: 

Денят ще стартира с минимални температури от 8 до 14 градуса, по Черноморието - 10-11. Сутринта облаците от север на юг бързо ще се усилват, денем облачността ще бъде забележителна. Около обяд в Северозападна България ще завали. Следобед в Южна България и по Черноморието ще превалява и прегърмява. На юг от Благоевград има условия за слаби градушки, написа. 

През нощта преваляванията в западните и централните региони ще не престават. Вятърът ще бъде слаб от изток-югоизток със скорост до 20 км/ч. Максималните температури ще са от 15 до 23 градуса, по морето - до 16, заяви синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Във вторник в западната половина от страната ще има превалявания от дъжд, а температурите ще тръгнат надолу. В сряда ще вали в източните и западните региони, като последователно преваляванията ще стопират. 

В четвъртък ще има повече слънчеви часове и ще се затопли бързо. Дневните температури ще доближават 20-25 градуса. От петък стартира нов интервал с повече превалявания над страната. Интензивни ще бъдат те в южните региони на страната. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР